nieuws

Ice box

Horeca

De Ice Box is een draagbaar, kartonnen containertje, waarin vier softijsbekertjes passen. ‘Dankzij een slimme manier van verpakken blijven de vers getapte softijsjes extra lang lekker’, zegt de leverancier. Ter introductie ontvangen ondernemers bij bestelling van de meeneemdoos tijdelijk dubbele spaarpunten. De nieuwe spaarpunten-cadeausgids van Delicia is net uit. Bij bestelling van een Ice Box […]

Ice box

De Ice Box is een draagbaar, kartonnen containertje, waarin vier softijsbekertjes passen. ‘Dankzij een slimme manier van verpakken blijven de vers getapte softijsjes extra lang lekker’, zegt de leverancier. Ter introductie ontvangen ondernemers bij bestelling van de meeneemdoos tijdelijk dubbele spaarpunten. De nieuwe spaarpunten-cadeausgids van Delicia is net uit. Bij bestelling van een Ice Box doos, krijgt u 60 ijsbekertjes en dekseltjes, 20 kartonnen containertjes, een instructieleaflet, een plafondhanger en een grote prijssticker. Meer weten?
Bel naar Friesland Modibic Food Service in Nuenen, (040) 299 01 11.

Reageer op dit artikel