nieuws

IJsketen Australian Homemade blijft groeien

Horeca

Australian Homemade Premium Ice Cream & Chocolates, de Nederlandse Franchise-organisatie met in totaal 23 vestigingen in Nederland, 24 vestigingen in België, vier in Spanje en één in Ierland, werkt verder aan het realiseren van haar doelstellingen voor haar internationale uitrol.

Nadat in februari van dit jaar de eerste Australian Homemade winkel in Dublin haar deuren opende, zijn onlangs in drie verschillende landen nieuwe Australian Homemade winkels geopend.

In Sidney (Australië) opende de Australian Homemade winkel op 24 augustus 2003 haar deuren. Twee weken later, op 4 september 2003, opende de eerste Australian Homemade winkel in Pussan (Korea) en op 12 september 2003 de eerste winkel in New York (Verenigde Staten). Eind september volgde Chicago (Verenigde Staten).

In Australië en de Verenigde Staten staan voor dit jaar nog meer openingen van winkels gepland.

Nadat in februari van dit jaar de eerste Australian Homemade winkel in Dublin haar deuren opende, zijn onlangs in drie verschillende landen nieuwe Australian Homemade winkels geopend.

In Sidney (Australië) opende de Australian Homemade winkel op 24 augustus 2003 haar deuren. Twee weken later, op 4 september 2003, opende de eerste Australian Homemade winkel in Pussan (Korea) en op 12 september 2003 de eerste winkel in New York (Verenigde Staten). Eind september volgde Chicago (Verenigde Staten).

In Australië en de Verenigde Staten staan voor dit jaar nog meer openingen van winkels gepland.

Reageer op dit artikel