nieuws

IJskoud hot zomerdrankje

Horeca

Douwe Egberts verwacht dat Caffiato Iced Cappuccino deze zomer helemaal ‘hot’ wordt. Het gekoelde concentraat van melk, karamelaroma’s, koffie, suiker en cappuccino waar de ijsdrank uit bestaat, is in een handomdraai gemaakt. Tien seconden mixen met een glas ijsklontjes en het drankje is serveerklaar. Een heerlijk alternatief voor verschillende momenten op het terras, als dessert […]

Douwe Egberts verwacht dat Caffiato Iced Cappuccino deze zomer helemaal ‘hot’ wordt.
Het gekoelde concentraat van melk, karamelaroma’s, koffie, suiker en cappuccino waar de ijsdrank uit bestaat, is in een handomdraai gemaakt. Tien seconden mixen met een glas ijsklontjes en het drankje is serveerklaar.
Een heerlijk alternatief voor verschillende momenten op het terras, als dessert met bijvoorbeeld siroop en slagroom of als een zomerse koffie na het diner. Ter kennismaking is een Blender startpakket verkrijgbaar, waarin 24 literpakken, een blender, twaalf glazen, tien tafelkaarten en 500 lepelrietjes. Horecabedrijven die meer dan 25 consumpties per dag verkopen, kunnen nu de speciale Bunnautomaat voordelig aanschaffen.

Informatie: Douwe Egberts Nederland, Utrecht, tel. (030) 297 21 84 of www.de.nl.

Reageer op dit artikel