nieuws

IJsvariaties Schöller Direct

Horeca

Schöller Direct presenteert enkele noviteiten op het gebied van impulsijs. ‘Met deze nieuwe variaties brengen we een andere belevenis van ijs’, zegt directeur Jan ten Tusscher.Met de ijshamburger gaat Schöller een stap verder dan de wafelijsjes. Tussen een echt sesambroodje zit een ‘hamburger’ van chocolade- en vanilleijs en frambozen- en perziksaus (150 ml).Load is een […]

Schöller Direct presenteert enkele noviteiten op het gebied van impulsijs. ‘Met deze nieuwe variaties brengen we een andere belevenis van ijs’, zegt directeur Jan ten Tusscher.Met de ijshamburger gaat Schöller een stap verder dan de wafelijsjes. Tussen een echt sesambroodje zit een ‘hamburger’ van chocolade- en vanilleijs en frambozen- en perziksaus (150 ml).
Load is een energieijsje van orangejuice in een cool-ogende tube (100 ml). Dit ijs, dat uit de tube gedrukt moet worden, zorgt voor een opkikker dankzij de dextrose die erin zit. Volgens Ten Tusscher is ijs in tubes al een rage in Japan en de Verenigde Staten.

Voor informatie: Schöller Direct, Twello. Tel. (0571) 27 94 00.

Reageer op dit artikel