nieuws

Ikea haalt potten haring uit handel

Horeca

RIJSWIJK – Het meubelbedrijf Ikea heeft potten met gemarineerde haring van het Merk Ikea Food uit de schappen gehaald na meldingen dat er stukken glas in zaten.

Ikea haalt potten haring uit handel

Ikea deed vanmorgen een oproep in ochtendkranten aan klanten om de potten terug te brengen. De onderneming stelt twee meldingen van klanten te hebben gekregen die een groot stuk glas in de haring vonden.

Voor zover bekend is hierdoor volgens het bedrijf niemand gewond geraakt. Het gaat om potten met een houdbaarheidsdatum tot 13 februari 2008 of eerder. Klanten krijgen het aankoopbedrag terug als ze de potten terugbrengen. Ikea heeft naast het meubelassortiment ook in iedere vestiging een kleine, goedlopende supermarkt met Zweedse producten.

Reageer op dit artikel