nieuws

Imko Binnerts pakt Gouden Pollepel

Horeca

Het restaurant van hotel The Grand Winston in Rijswijk is uitgeroepen tot beste restaurant in Den Haag en omstreken. De Gouden Pollepel, die bij de titel hoort, werd uitgereikt aan chef-kok Imko Binnerts.

Imko Binnerts pakt Gouden Pollepel

Binnerts ontving de Gouden Pollepel in de Nieuwe Kerk in Den Haag uit handen van hoofdredacteur Dennis Mulkens van AD Haagsche Courant, de organisator van de wedstrijd. De krant beschrijft wekelijks eetgelegenheden in en om Den Haag en geeft ze een rapportcijfer. The Grand Winston kreeg het hoogste cijfer afgelopen jaar.

Vorig jaar ging de kooktitel naar ‘t Raethuys in Wateringen. Ook dit jaar zat het bedrijf weer bij de beste eetgelegenheden en kreeg met nog vijf anderen het predikaat ‘exquise gerechten’. De feestavond werd begeleid door een uitgebreid diner, waarbij sponsors geld bijeenbrachten voor het Wheelchair Tennis Silver Fund in Indonesië.

Reageer op dit artikel