nieuws

In de prijzen

Horeca

De vele sportieve activiteiten deze zomer – EK Voetbal, Wimbledon en Tour de France – waren voor Snackpoint aanleiding tot het houden van een klantenprijsvraag

In de maanden juni en juli, de Snackpoint Euroweken, ontvingen klanten bij alle veertig Snackpoint-zaken in Limburg en Brabant een deelnemerskaart. Op die kaart konden de winnaars van de verschillende sportieve krachtmetingen voorspeld worden. Eind vorige maand werden bij de Farm Frites-fabriek in Oudenhoorn de prijzen uitgereikt. Een activiteit die werd verricht door niemand minder dan meervoudig Olympisch medaillewinnares Leontien Zijlaard-van Moorsel. Met het weggeven van vier reizen – drie trips naar EuroDisney Parijs en een reis naar DisneyWorld in Florida, Amerika – kon zij die dag een hoop mensen blij maken.

Reageer op dit artikel