nieuws

Indiase Dansshow Bharati 24 september in Heineken Muisc Hall.

Horeca

Bharati is de muziek en danssensatie uit India. Het Indiase dansspektakel heeft begin deze maand 6 keer het Luxor Theater uitverkocht. Op zondag 24 september komt Bharati met een cast van 100 man naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De kaartverkoop start aanstaande zaterdag om 10.00 uur.

Bharati is een mix van dans, muziek en Indiase traditie, uitgevoerd door meer dan 100 dansers, acteurs, musici en acrobaten. Bharati neemt het publiek mee op reis langs Indiaas verborgen schatten en bijzondere culturele rijkdommen en toont het land zoals het nooit getoond werd. Bharati betekent letterlijk van India en vertelt op muzikale wijze het verhaal over een moderne Indiase jongen Siddharta, geboren in India en opgegroeid in Amerika, die verliefd wordt op het mysterieuze Indiase meisje Bharati. Zij laat Siddharta kennis maken met het land India en zijn eigen ‘roots’. De voorstelling is gebaseerd op de klassieke muziektradities en vertelkunst uit India. De Nederlandse verteller leidt de toeschouwer langs de 17 songs en dansen, die een combinatie zijn van traditionele en Westerse elementen. De nummers uit de dansshow zijn veelal Bollywood hits, uitgevoerd op traditionele muziekinstrumenten als harmonium (een Indiase accordeon) en kanjira (een kleine tamboerijn gemaakt van slangenhuid). Bharati is in september ook te zien in het Nieuwe Luxor Theater in Rotterdam en in het Chassé Theater in Breda. Voor meer informatie bharatitheshow.com

Reageer op dit artikel