nieuws

Inschrijving Eva 2005 van start

Horeca

De inschrijving voor de nationale event awards, de EVA 2005, is van start gegaan. De inschrijving sluit op 7 januari 2005.

De EVA wordt uitgereikt aan opdrachtgevers die de effectieve kracht van het event als communicatie-instrument onderkennen en die durf en inzicht tonen om voor creatieve concepten te kiezen. Cases kunnen in drie categorieën worden ingestuurd: business-to-business, business-to-consumer en intern gerichte events.

Met ingang van de EVA 2005 zijn er twee extra prijzen toegevoegd; de Prix d’honneur.De Gouden Adam, voor een bedrijf of persoon uit de eventbranche dat/die zich het afgelopen jaar zich bijzonder heeft ingespannen voor de promotie van events en de ontwikkeling van het eventvak. En De Gouden Appel voor een bedrijf of persoon van opdrachtgeverszijde dat/die zich het afgelopen jaar zich bijzonder heeft ingespannen voor de promotie van events en de ontwikkeling van het eventvak.
Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier klik hier.

Reageer op dit artikel