nieuws

Inschrijving Horecava Innovation Award van start

Horeca

De inschrijving voor de Horecava Innovation Award is geopend. Voor de twaalfde keer worden prijzen uitgereikt voor de beste innovaties in de branche. De winnaar wordt maandag 9 januari bekendgemaakt tijdens de opening van de beurs in Amsterdam RAI.

Inschrijving Horecava Innovation Award van start

De inschrijving staat open voor iedere leverancier met een innovatie die bijdraagt aan omzet- of margeverhoging, kwaliteitsverbetering, kostenverlaging en/of veiliger werken. Er zijn awards te winnen in de categorieën food & beverage, equipment & services, interior & design en concepts & co-creation. Een van de vier leveranciers neemt de titel overallwinnaar mee naar huis.

Per categorie zijn in de derde week van november de vier genomineerde producten bekend. Een onafhankelijke jury beoordeelt deze producten en benoemt de winnaars tijdens de opening van de Horecava.

Reageer op dit artikel