nieuws

Investeringsfonds start nieuw hotelketen in Rusland

Horeca

Rusland is uiteindelijk gestart een eigen keten te creëren van ‘economy’ hotels, volgens de Russische krant Vedomosti. Een Amerikaans-Russisch investeringsfonds zal de start van de keten deze week aankondigen. De vraag naar hotelkamers onder de $ 100,- per dag is het grootst in Moskou en St. Petersburg.

Davis Jones, directeur van de Amerikaans-Russisch investeringsfonds, zal deze week het Russische concept van de ‘economy class hotels’ presenteren. Deelgenoten van het fonds zijn Radisson SAS Hotels & Resorts en een groep van buitenlandse investeerders, die vooralsnog anoniem willen blijven. De deelnemers van het project hopen acht hotels met elk honderd kamers te bouwen binnen vier jaar. Drie van de acht hotels komen in Moskou en de kamerprijs zal uitkomen tussen $ 70,- en $ 90,- per dag.

Reageer op dit artikel