nieuws

Irakezen wilde Hyatt-hotel in Amman opblazen

Horeca

In Jordanië zijn vorige week vier Irakezen gearresteerd. Ze worden ervan verdacht een aanslag op een Hyatt-hotel in de hoofdstad Amman te hebben beraamd. De vier wilden volgens diplomatieke bronnen het hotel opblazen omdat er veel Amerikanen en journalisten verblijven.

In het hotel logeren meer dan zeventig buitenlandse journalisten en twee naastgelegen gebouwen worden momenteel bevolkt door een grote groep Amerikanen. Op de negende verdieping van het Hyatt-hotel woedde vorige week korte tijd brand. Volgens een woordvoerder van het hotel werd die brand veroorzaakt door kortsluiting, en was er geen sprake van een aanslag.

In het hotel logeren meer dan zeventig buitenlandse journalisten en twee naastgelegen gebouwen worden momenteel bevolkt door een grote groep Amerikanen. Op de negende verdieping van het Hyatt-hotel woedde vorige week korte tijd brand. Volgens een woordvoerder van het hotel werd die brand veroorzaakt door kortsluiting, en was er geen sprake van een aanslag.

Reageer op dit artikel