nieuws

Italiaans brood

Horeca

Pane Italiano, bekend van de Italiaanse importciabatta’s, komt met drie nieuwe producten. De Bocconcino is een kleine ciabatta (30 gram), per vijftien stuks verpakt in een speciaal soort folie. De Bocconcino’s kunnen inclusief verpakking in de oven worden afgebakken. De broodjes hoeven dus niet langer los op de bakplaat te worden geplaatst, wat een besparing […]

Pane Italiano, bekend van de Italiaanse importciabatta’s, komt met drie nieuwe producten. De Bocconcino is een kleine ciabatta (30 gram), per vijftien stuks verpakt in een speciaal soort folie. De Bocconcino’s kunnen inclusief verpakking in de oven worden afgebakken. De broodjes hoeven dus niet langer los op de bakplaat te worden geplaatst, wat een besparing in arbeidstijd oplevert. De Pane Carassau is een flinterdun krokant brood uit Sardinië. Na het afbakken even besprenkelen met olijfolie en bestrooien met grof zeezout. De Pinokkio is in twee gewichten verkrijgbaar (120 en 200 gram). Dit op een stenen vloer gebakken brood heeft een specifiek uiterlijk. Kenmerkend zijn de smaak van tarwe, de vaste structuur en de krokante korst.

Voor informatie: Pane Italiano, Breda. Tel. (076) 542 43 80.

Reageer op dit artikel