nieuws

“Jaar van het Kasteel” topjaar Kasteel Hoensbroek

Horeca

In 2005 ontving Kasteel Hoensbroek bijna 93.000 bezoekers. Nooit eerder passeerden in een jaar zoveel gasten de toegangspoorten. Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is een van de mooiste en grootste kastelen van Nederland. Het kasteel is vrijwel elke dag open voor kasteelbezoek

2005 was een topjaar voor Kasteel Hoensbroek. Het kasteel ontving 92.837 bezoekers. De maand augustus was de drukst bezochte maand met 17.000 gasten. Als redenen voor het hoge aantal gasten zijn te noemen de organisatie van evenementen en de extra marketinginspanningen. Daarnaast was 2005 “het Jaar van het Kasteel”; ook dit heeft Kasteel Hoensbroek extra gasten opgeleverd.

Het aantal feestgangers in de Kasteelhoeve is in deze aantallen niet meegenomen. Van Melick Party Catering verzorgt de catering in de Feestsaelen van het kasteel tijdens congressen, zaalverhuur, feesten en partijen.

Ook in 2006 is Kasteel Hoensbroek vrijwel iedere dag open voor kasteelbezoek, kinderfeestjes en groepsavonturen. Daarbij worden in alle seizoenen avontuurlijke evenementen georganiseerd en worden er meer Duitse en Belgische gasten verwacht, aangezien het kasteel deze regio actiever gaat bewerken.

Reageer op dit artikel