nieuws

Jaarlijkse in- en uitlijst vol met horeca

Horeca

Hotelbars, bitterballen, wijn uit China, de Bib Gourmand en groente zijn ‘in’ het komende jaar. Het is gedaan met oesters, all-inclusive vakanties en Herman den Blijker. Dat en meer blijkt uit de jaarlijks in-uit-lijst van De Telegraaf.

Jaarlijkse in- en uitlijst vol met horeca

Jaarlijks publiceert de ochtendkrant aan het eind van het jaar een lijst met zaken die in en uit zijn in 2012, variërend van kleding tot huisinterieur en van persoonlijke verzorging tot muzieksterren. Ook de horeca komt aan bod.

In 2012: thee, thuisvakanties, hotelbars, bitterbal, thuis koken, wijn uit groeilanden als India en China, Rogier van Dam (chef-kok van Lastage*), Snackbar, Bib Gourmand en groente.

Uit 2012: koffie, all-inclusives, lounges, oesters, afhaaleten, huiswijn in kartonnen literpakken, Herman den Blijker, restaurant, ster en vlees.

Reageer op dit artikel