nieuws

Jeroen Traa maakt Lekkerste cateringbroodje

Horeca

Jeroen Traa van Compass-Groep Nederland is de winnaar geworden van de wedstrijd ‘Het Lekkerste broodje van Nederland’ categorie catering. Van Traa won dinsdagmiddag onder grote belangstelling de felbegeerde Hanos-wisselbeker met zijn creatie ‘The Triangle Mystery’.

Jeroen Traa maakt Lekkerste cateringbroodje

Tweede werd Sandor Zaalberg van traiteur Cafénotecaatje uit Voorburg. De derde prijs ging naar wedstrijdveteraan Aad van Berkel die met zijn broodje ‘Duet de poisson’ opnieuw de jury wist te overtuigen. De drie winnaars kregen behalve een beker en een geldbedrag ook een culinaire stage aangeboden onder leiding van televisiekok Pierre Wind.

De winnende creatie ‘The Triangle Mystery’ was een overheerlijke wrap gevuld met gerookte tonijn, parmaham, pesto, peccorino, rucola en wat crème fraiche.

De jury letten behalve op smaak ook op werkwijze, uiterlijk, hanteerbaarheid en presentatie van de deelnemer.

Niemand ging met lege handen naar huis. Alle dertien finalisten kregne het Hanos-jubileumboek mee naar huis. Deze vuistdikke pil is ter gelegenheid van het dertigjarige jubileum van de horecagroothandel verschenen.

Bekijk hier alle winnende recepturen van de lekkerste broodje wedstrijden

Reageer op dit artikel