nieuws

Jeu Claes als cabaretier op EFFF

Horeca

Koninklijk Horeca Nederland-directeur Jeu Claes ontpopte zich tijdens zijn speech op de EFFF/BBB als een waar cabaretier. Tijdens zijn presentatie op het podium kreeg hij menigmaal de lachers op zijn hand, vooral toen het ging over het 125 jarig jubileum van zijn werkgeverorganisatie.

Jeu Claes als cabaretier op EFFF

‘Niet alleen KHN bestaat dit jaar 125 jaar ook Peijnenburg. Nu zou er een lijn met koeken naar beneden moeten komen, maar er gaat iets fout in de regie’, liet een ontspannen Claes zich ontvallen terwijl hij naar het plafond keek.

Daarna memoreerde Claes, die ergens halverwege dit jaar afscheid neemt als directeur van KHN, dat de ANWB ook 125 jaar in Nederland is. ‘Nu zouden er auto’s het podium op rijden. Alweer een fout in de regie. Er gebeurt niks.’

Claes liet weten dat er tal van activiteiten op het programma staan om het jubileum van de werkgeversorganisatie te vieren. Van 27 oktober tot en met 2 november is er de ‘nationale horeca week’. Verder komt er een nationaal horecageschenk voor daklozen.

Op 5 november is er een feestelijke dag onder het motto ‘Gewoon Gastvrij.’ Verder komt er in die periode een speciale bijlage bij de Telegraaf over de horeca. En op televisie zal de serie ‘Uit je tent’ te zien zijn. Ondernemers ruilen hierin een dag van bedrijf. Een sterkok gaat bijvoorbeeld frites bakken bij een snackbar.

Zie ook

Reageer op dit artikel