nieuws

‘Jonnie Boer is lek van Michelin

Horeca

Freek de Jonge weet het zeker. Jonnie Boer is het lek van Michelin. Vorig jaar lekte twee dagen voor de bekendmaking van de sterrenmutaties uit dat De Librije een derde ster zou krijgen. Dit jaar gebeurde er niets. ‘Dus Jonnie is het lek van Michelin’.

‘Jonnie Boer is lek van Michelin

De Jonge grapte weer als vanouds tijdens de opening van de vakbeurzen EFFF en BBB in Maastricht. ‘Vorig jaar stond het nieuws van De Librije al in de krant. Vandaag stond er niets. Dus weten we wie het lek van Michelin is: Jonnie Boer. Trouwens, niet zo best voor een bandenfabriek een lek te te hebben…’

De caberatier haalde tijdens zijn betoog verder onder meer het initiatief van Euro-Toques aan, om alleen seizoenvis op de kaart te zetten. Daarnaast nam De Jonge op hilarische wijze BN’er Lee Towers op de hak over diens horeca-avontuur in de jaren tachtig.

Reageer op dit artikel