nieuws

Jonnie Boer weer beste chef-kok

Horeca

De ranglijst met beste chef-koks van ons land zit muurvast. Jonnie Boer is wederom de beste kok in de nieuwe Lekker. Achter de chef-kok van De Librije verdelen Cees Helder en Sergio Herman de overige ereplaatsen.

In de top-10 van Beste Chef-kok zien we pas op plaats zes de eerste verschuiving. Martin Kruithof van De Lindenhof in Giethoorn stijgt van negen naar zes. Nieuw in de ranglijst is op nummer tien Erik van Loo van De Zwethheul in Schipluiden.

Pascal Jalhaij daalt naar negen. De nieuwe chef-kok van restaurant Chatillon in Noordwijk aan Zee behoort daarmee nog steeds tot de beste chefs van het land. Zijn aanwezigheid in deze lijst mag opmerkelijk worden genoemd, gezien het feit dat Chatillon, met Jalhaij als nieuwe aanvoerder, pas een week open is. Deze ranglijst is samengesteld na een enquête onder de hoofdrolspelers zelf, de chef-koks en gastpersonen van de toprestaurants in ons land.

Lees meer nieuwsberichten en bekijk alle ranglijsten in ons Lekker-dossier.

Reageer op dit artikel