nieuws

Jubilerend Kronenburg Promotie reikt Hospitality Award 2006 uit

Horeca

Kronenburg Promotie & Begeleiding heeft afgelopen vrijdag 23 juni in het Steigenberger Kurhaus Hotel de jaarlijkse Hospitality Award uitgereikt aan haar medewerker Jaap Verburg. De uitreiking die in het teken van Concert by the Sea stond had een extra feestelijk karakter omdat Kronenburg Promotie & Begeleiding haar 3e lustrum vierde.

Na een hartverwarmende speech van oprichter Kim Kronenburg heeft Coen Masselink, opdrachtgever en directeur van het Steigenberger Kurhaus Hotel, de Hospitality Award uitgereikt aan Jaap Verburg. Jaap Verburg is een gastheer pur sang en reeds 5 jaar werkzaam voor Kronenburg Promotie & Begeleiding. Opdrachtgevers zoals Audi, Mart Visser en Daf Trucks alsook zijn collega’s spreken altijd hun bewondering uit over zijn leiding en inzet. Aansluitend genoten de 100 relaties op het terras van het Kurhaus van een zonovergoten Concert by the Sea.

De Hospitality Award wordt sinds 1992 jaarlijks uitgereikt aan één van de 1.250 medewerkers van Kronenburg Promotie & Begeleiding die uitblinkt op het gebied van Hospitality.

Reageer op dit artikel