nieuws

Jubileumbezoekers beleven “Passie x 3”

Horeca

Op 16 februari j.l. organiseerde het EventPlatform i.s.m. met de Firma Beuk Touringcars (dat dit jaar haar 100 jarig jubileum viert) op locatie een bijzondere bijeenkomst met als thema ‘Passie x 3! Drie bijzondere personen; drie bijzondere verhalen’ Ruim 200 deelnemers waren aanwezig in Noordwijk om de verschillende vormen van passie te vernemen en te delen.

Zo sprak Eric Beuk, aan de hand van een beknopte weergave van 100 jaar Beuk, over Passie & Bedrijfsleven. Nicolette Mak (in 2003 nog verkozen tot Emerging Entrepreneur of the year en in 2005 winnaar van de Marga Klompé prijs) deelde op onbevangen en zeer persoonlijke wijze haar visie op Passie & Maatschappij met de aanwezigen.

Tenslotte sloot Toon Gerbrands deze middag af met een fascinerend betoog over Passie & Sport. Ook tijdens de hierop volgende netwerkreceptie werd door de aanwezigen nog lang nagepraat over het fenomeen passie dat de gemoederen de laatste tijd zo bezighoudt.Voor meer informatie hsmai.nl

Reageer op dit artikel