nieuws

Jumbo: zwijgplicht aankoop SdB’s

Horeca

VEGHEL – Supermarktketen Jumbo heeft voorlopig een zwijgplicht over de aankoop van vijftien Super de Boer-filialen. Pas als de mededingingsautoriteit de aankoop heeft goedgekeurd, mag Jumbo melden om welke winkels het gaat.

Jumbo: zwijgplicht aankoop SdB’s

Dat zegt commercieel-directeur Colette Cloosterman – Van Eerd in een vraaggesprek met Brabants Dagblad. ‘Afspraak met Laurus. Er rust een embargo op. We mogen niet eens het personeel inlichten dat ze door ons zijn overgenomen.’

Laurus dwingt de geheimhoudig af om ze de verkoopgesprekken over de overige 35 vestigingen die het in de verkoop heeft niet te belasten. In de markt circuleert een lijst van vijftig moeizaam draaiende winkels die Laurus zou willen afstoten. Naar verwachting zal de NMa weinig bezwaar hebben tegen de overname door Jumbo.

Reageer op dit artikel