nieuws

Juni Gala Carré levert ruim 400.000 euro op

Horeca

Het Juni Gala in het Amsterdamse theater Carré heeft 406.300 euro opgeleverd. Dat maakte een woordvoerster van de organisatie maandag bekend. De bruto opbrengst wordt netto overgemaakt aan de Ingeborg Douwes Stichting, die zich inzet voor psychosociale zorg aan kankerpatiënten en hun omgeving. Tijdens het gala werden optredens verzorgd door onder anderen musicalster Pia Douwes, zangeres Monique Klemann en presentator/theatermaker Ivo Niehe. Ook de Toppers, bestaande uit Gordon, Gerard Joling en René Froger waren van de partij. Zij sloten de avond feestelijk af.

Daarnaast vond er een veiling plaats van onder meer een schaatspak van Carl Verheijen, een stylingadvies en outfit van styliste Dyanne Beekman, een figurantenrol in Goede Tijden Slechte Tijden, een kookworkshop en een cosmetische behandeling naar keuze.

Reageer op dit artikel