nieuws

K3 zorgt voor 70.000 bezoekers in World Forum Theater

Horeca

De dames van K3 staan voor de tweede keer in het World Forum Theater in Den Haag en breken dit jaar het record van 2004: 33 uitverkochte shows van 5 tot en met 20 augustus in het World Forum Theater. Dat betekent dat er zo’n 70.000 bezoekers naar Den Haag komen voor de concerten.

Dat K3 voor de tweede keer in het World Forum Theater staat is niet voor niets: “Het World Forum Theater heeft een mooie ruime zaal met een heel toffe backstage. Trouwens er wonen heel leuke mensen in Den Haag” zegt Karen. Kristel voegt daaraan toe: “De mensen zijn hier altijd in de zomerstemming. Het is ondertussen ook een traditie geworden om als drie Vlaamse meisjes onze zomer door te brengen in Den Haag”.

Theaterseizoen 2006-2007Naast K3 heeft het World Forum Theater, met 2161 stoelen nog steeds de grootste theaterzaal van Nederland, dit seizoen een theaterprogramma uiteenlopend van de musical My Fair Lady tot Boudewijn de Groot en van De Lama’s tot de swingende jazzklanken bij The Hague Jazz. Het programma van het World Forum Theater zal verder gepresenteerd worden op het Haags Uitfestival dat dit jaar plaatsvindt op zondag 3 september.

World Forum Convention CenterHet World Forum Theater bevindt zich in het World Forum Convention Center (het voormalige Nederlands Congres Centrum) en maakt zich net als de stad Den Haag, de vierde VN-stad ter wereld, sterk voor bijeenkomsten rondom vrede en recht. Daarnaast vinden zakelijke & feestelijke bijeenkomsten plaats als ook spectaculaire theatervoorstellingen. Als internationale stad van Vrede & Recht trekt Den Haag mensen van over de hele wereld. Dit wordt de komende jaren alleen maar meer, doordat rondom het World Forum Convention Center de internationale zone van Den Haag wordt ontwikkeld. Ook het World Forum Convention Center beschikt sinds kort over een compleet nieuwe inrichting.

Reageer op dit artikel