Kasteel Rhoon is Kasteel van het Jaar

Kasteel Rhoon is Kasteel van het Jaar

Het Kasteel van Rhoon in Rhoon is uitgeroepen tot Kasteel van het Jaar 2006. Het bedrijf van Ad Janssen, onder andere bekend als tv-kok, mag zich een jaar lang het beste kasteel van de vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques noemen.

Dat werd bekend tijdens het jaardiner van de kastelen- en landhuizenclub. Rhoon werd als beste gekozen uit de veertien leden tellende vereniging. De kastelen werden beoordeeld op alle denkbare aspecten van service en kwaliteit. Nieuw was dit jaar de beoordeling van de menu- en wijnkaarten.

Eigenaar en chef-kok Ad Janssen van Kasteel van Rhoon is in zijn nopjes met de uitverkiezing. ‘dit is een waardevolle erkenning. Want dit is niet alleen een oordeel gebaseerd op de ervaringen van onze gasten, maar ook een oordeel dat is gegeven door vooraanstaande collega’s en vakgenoten. Dat doet ons echt veel’, aldus een dolgelukkige Janssen.

De vereniging Châteaux et Résidences Gastronomiques telt veertien leden in Nederland en België. Alle bedrijven zijn gevestigd in een kasteel of landhuis en allemaal bieden ze gastvrijheid en gastronomie aan op hoog niveau.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.