nieuws

Keniaanse toeristenhotels sluiten deuren

Horeca

Diverse toeristenhotels in de toeristenplaats Malindi in het Oost-Afrikaanse land Kenia moeten deze maand noodgedwongen hun deuren sluiten vanwege massale annuleringen. De hoteliers schrijven deze tegenspoed volledig toe aan de oorlog in Irak.

Asgar Dossaji, branchevoorzitter van de Mombasa and Coast Tourist Association (MCTA), zegt dat hotels de deuren sluiten vanwege een gebrek aan gasten uit het buitenland. ’We hadden een opleving verwacht rond Pasen, maar vanwege de oorlog sluiten hotels hun deuren. Ik adviseer de hotels hun marketingcampagne geheel te richten op toeristen uit Kenia, bijvoorbeeld uit de hoofdstad Nairobi en omgeving.’

Asgar Dossaji, branchevoorzitter van de Mombasa and Coast Tourist Association (MCTA), zegt dat hotels de deuren sluiten vanwege een gebrek aan gasten uit het buitenland. ’We hadden een opleving verwacht rond Pasen, maar vanwege de oorlog sluiten hotels hun deuren. Ik adviseer de hotels hun marketingcampagne geheel te richten op toeristen uit Kenia, bijvoorbeeld uit de hoofdstad Nairobi en omgeving.’

Reageer op dit artikel