Kerstversiering

Kerstversiering

De kerstversiering van Beekwilder moet Amsterdam alvast in de stemming brengen voor het huwelijk van Willem Alexander en Máxima op 2 februari 2002. De panden van de decoratiespecialist aan de Prins Hendrikkade zijn bedekt met kerstgroen en voorzien van gouden en blauwe guirlandes. Vier reusachtige gouden kronen stelen de show. 's Avonds is de historische

De kerstversiering van Beekwilder moet Amsterdam alvast in de stemming brengen voor het huwelijk van Willem Alexander en Máxima op 2 februari 2002.

De panden van de decoratiespecialist aan de Prins Hendrikkade zijn bedekt met kerstgroen en voorzien van gouden en blauwe guirlandes. Vier reusachtige gouden kronen stelen de show. ’s Avonds is de historische gevel verlicht. Behalve voor het exterieur verkoopt Beekwilder ook versieringen voor het interieur van horecabedrijven en winkels.
Voor informatie: Beekwilder, Amsterdam. Tel. (020) 623 32 22.

Bekijk deze collectie

Inrichting

Bij de inrichting van je horecazaak en je terras komt veel kijken. Je wilt dat de sfeer past bij het concept en je gasten aanspreekt. Er zijn veel aspecten waar je rekening mee moet houden. In deze collectie tips en inspiratie op het gebied van interieur en exterieur: van het interierontwerp tot meubilair en van routing tot sfeer.