nieuws

Keukens

Horeca

Interhal Holding heeft de aandelen van Mareno Nederland in Raamsdonksveer overgenomen. Beide zijn actief op het gebied van keukeninrichting. Mareno gaat verder als merk in de nieuwe dochteronderneming Interhal Equip BV. Het assortiment zal in de loop van 2001 uitgebreid worden met apparatuur voor de grootkeuken. Alle werkzaamheden worden verricht vanuit Alblasserdam.Nieuw is ook dat […]

Interhal Holding heeft de aandelen van Mareno Nederland in Raamsdonksveer overgenomen. Beide zijn actief op het gebied van keukeninrichting. Mareno gaat verder als merk in de nieuwe dochteronderneming Interhal Equip BV. Het assortiment zal in de loop van 2001 uitgebreid worden met apparatuur voor de grootkeuken. Alle werkzaamheden worden verricht vanuit Alblasserdam.Nieuw is ook dat Interhal sinds kort het importeurschap van het Duitse hotelporselein Eschenbach in haar pakket heeft.

Voor informatie: Interhal Equip, Alblasserdam. Tel. (078) 699 29 90.

Reageer op dit artikel