nieuws

KHN Amsterdam staat achter Job Cohen

Horeca

KHN Amsterdam roept horecaondernemers in de hoofdstad op een gebaar te maken of een democratische daad te stellen in reactie op de moord op Theo van Gogh. ‘Het is gewoon nee tegen deze brute vorm van het nemen van een leven’, laat voorzitter Huub Verweij weten op de website van de Amsterdamse afdeling van de brancheorganisatie.

KHN Amsterdam staat achter Job Cohen

Verweij: ‘KHN ondersteunt van harte het initiatief van Burgemeester Job Cohen om de komende dagen luid en duidelijk kenbaar te maken dat we dit gedrag niet accepteren in onze samenleving. Wij laten de komende dagen heel duidelijk merken dat de genzen van een democratisch land van vrijheid en gerechtigheid zijn overschreden. Zonder hetzes tegen bevolkingsgroepen, zonder oproepen tot haat jegens mensen die er helemaal niets aan kunnen doen, noch mee te maken hebben.’

Reageer op dit artikel