nieuws

KHN blij met kritische houding Elias over regeldruk

Horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) zegt blij te zijn met de kritische houding van VVD’er Ton Elias tijdens een Algemeen Overleg over regeldruk eerder deze week. Elias vindt dat het kabinet faalt bij het aanpakken van regelzucht.

KHN blij met kritische houding Elias over regeldruk

Woensdag was er in Den Haag een Algemeen Overleg over het verminderen van regels voor ondernemers. KHN stelde eerder een top-5 van knelpunten op en bezorgde deze lijst onder meer bij VVD’er Elias.

‘We willen graag optimistisch zijn, maar zien nog teveel onnodige regels in de horeca en zien daarom uit naar de terugkoppeling in november. We zijn blij met de voortvarende aanpak en kritische houding van de heer Ton Elias’, aldus KHN-directeur Lodewijk van der Grinten.

De kabinetdoelstelling is om de regeldruk voor ondernemers in vier jaar tijd met een kwart terug te brengen. Elias concludeert dat er weinig terecht komt van het terugdringen van regels. In november volgt er terugkoppeling op het rapport ‘Stand van Zaken Regeldruk’ van KHN.

Reageer op dit artikel