nieuws

KHN en Misset bundelen krachten

Horeca

Leden van Koninklijk Horeca Nederland (KHN) kunnen vanaf 1 oktober profiteren van 25 procent korting op de abonnementskosten van Misset Horeca, Misset Catering en Snackkoerier. De partijen kwamen dit overeen op 21 september op het kantoor van KHN in Woerden. Jeu Claes tekende namens de brancheorganisatie en uitgever Hans Hondtong (r) namens de uitgeverij.

KHN en Misset bundelen krachten

Hoofdredacteur Hans Steenbergen reageert verheugd op de samenwerking. ‘KHN en Misset zijn op hun gebied marktleider. Beide zetten zich in om de professionaliteit van het horecavak te verbeteren. Dit is daarom een win/winovereenkomst We willen zoveel mogelijk lezers bereiken met onafhankelijke vakinformatie.’

Jeu Claes: ‘Door de samenwerking gaat een wens in vervulling. Gedegen vakbladen met betrouwbare informatie en interessante achtergrondverhalen zijn essentieel voor het ondernemerschap. Door de samenwerking hoop ik dat nog meer ondernemers nut en noodzaak inzien van een abonnement op een vakblad. Het is mooi dat onze 20.500 leden daarbij kunnen profiteren van 25 procent korting.’

Leden van KHN kunnen vanaf 1 oktober 2006 profiteren van de korting. Voor nieuwe abonnees geldt de korting met ingang van het abonnement voor bestaande abonnees met ingang van de eerstvolgende factuurdatum.

Reageer op dit artikel