nieuws

KHN participeert in Stuurgroep Onrust Midden-Oosten

Horeca

De gereserveerde houding bij intercontinentale toeristen en zakenreizigers als gevolg van de oorlog in Irak hebben ervoor gezorgd dat Koninklijk Horeca Nederland met drie andere organisaties de Stuurgroep Onrust Midden-Oosten heeft opgericht.

Samen met Event Platform, Amsterdam Tourist Board en Toerisme Recreatie Nederland onderhoudt KHN actieve contacten diverse organisaties zoals Provinciale Bureaus voor Toerisme, de Recron, MKB Nederland, VNO-NCW en de ANWB. Informatieoverdracht vormt de hoofdactiviteit van de stuurgroep.

Namens KHN verzorgt Rob Kloos de coördinatie en is Anthony van der Klis de woordvoerder. Jeu Claes vertegenwoordigt KHN in de stuurgroep. De overige vertegenwoordigers zijn Leon Kruitwagen (Event Platform), Stefan Diender (Amsterdam Tourist Board) en Hans van Driem (Toerisme Recreatie Nederland).

Reageer op dit artikel