nieuws

KHN partner van Sport & Zaken

Horeca

Koninklijke Horeca Nederland (KHN) is per 1 april 2010 officieel partner van Sport & Zaken, een stichting die sportbonden, -verenigingen en topsporters duurzaam wil versterken met kennis en expertise van het bedrijfsleven.

KHN partner van Sport & Zaken

KHN zet deze stap omdat de branchevereniging overtuigd is dat sport bijdraagt aan een gezonde samenleving.

‘Sportbonden en sportverenigingen vormen de basis voor sportend Nederland. Wij hebben hart voor de sport en vinden het belangrijk om daar een bijdrage aan te leveren’, aldus Lodewijk van der Grinten, directeur van KHN.

KHN hoopt met het partnership haar medewerkers en ondernemers te inspireren, stelt Van der Grinten. ‘Sport levert ook een bijdrage aan de horeca. Denk maar aan de vele sportevenementen zoals het WK voetbal, die Nederlanders massaal met z’n allen kijken in de horeca’.

Van der Grinten vervolgt: ‘De horeca werkt daarom graag samen met de sport. Bijvoorbeeld door via Sport & Zaken advies te geven aan sportorganisaties’.

Reageer op dit artikel