nieuws

Kledingketen begint koffiebar

Horeca

Maastricht krijgt er een opvallend koffieconcept bij. Op 2 april opent de winkelketen SOC13TY een koffiebar in de Limburgse vestiging. Wanneer de pilotstore aanslaat, denkt de modeketen aan tien koffiebars in het land.

Kledingketen begint koffiebar

In de SOC13TY COFFEE, zoals de koffiebar heet, kunnen modebewuste mannen na het shoppen in de winkel genieten van een kop koffie in de trendy koffiebar. De koffie in de zaak is gemaakt van hoogwaardige Arabica-kwaliteitsbonen. Op de kaart staan dertien koffierecepten, speciaal ontwikkeld voor de kledingzaak.

De SOC13TY koffie is ook verkrijgbaar als take-away. Daarnaast zijn er in de koffiebar vergebakken brownies en muffins verkrijgbaar. De stoelen in de zaak zijn gemaakt van rvs en chroom en bieden een ‘strakke uitstraling’. De hoogglans donderbruine wans komt overal terug in de zaak, zoals op kopjes en verpakkingen.

De koffiebar wordt geïntroduceerd als extra service voor klanten van de kledingwinkel. ‘Je kunt niet alleen maatpak kopen, maar ook voor lekkere koffie kan je in de winkel terecht. Het afhalen van koffie is ook mogelijk en daarmee speelt SOC13TY in op de toenemende behoefte aan “out of home”-consumptie’, aldus de winkelketen in haar persbericht.

De SOC13TY COFFEE fungeert als pilotstore. Wanneer het succesvol is, overweegt de kledingketen de koffiebars in andere winkels uit te rollen. De doelstelling is om tien van deze koffiebars te openen op termijn.

Reageer op dit artikel