nieuws

Klein met grote mogelijkheden

Horeca

Zijn grote voordeel zijn z’n maten, aldus Eloma over de nieuwe combisteamer MULTIMAX Joker. Hij is maar 520 mm breed en heeft 6 niveaus. Het compacte tafelmodel kan koken, combisteamen, regenereren, LT-garen, braden en bakken. Verder is de Joker o.a. voorzien van het versstoomsysteem, Clima-Aktiv®, de Combitronic® en een memory functie. De Joker is verkrijgbaar […]

Klein met grote mogelijkheden

Zijn grote voordeel zijn z’n maten, aldus Eloma over de nieuwe combisteamer MULTIMAX Joker. Hij is maar 520 mm breed en heeft 6 niveaus. Het compacte tafelmodel kan koken, combisteamen, regenereren, LT-garen, braden en bakken. Verder is de Joker o.a. voorzien van het versstoomsysteem, Clima-Aktiv®, de Combitronic® en een memory functie. De Joker is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: de EDB 6-23 met manueel elektronische besturing en de EDC 6-23 met automatisch elektronische besturing.
Informatie: Eloma GmbH, Maisach (D), tel. +49 81 41 39 51 66 of www.eloma.com

Reageer op dit artikel