nieuws

Kleine porties

Horeca

Top Bakkers, de overkoepelende organisatie van ambachtelijke bakkers die met name op de buitenhuishoudelijke markt opereert, introduceert een nieuw concept: ‘Top Bakkers slim verpakt’. Zes bake-off broodsoorten in kleine portiezakken. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de soms beperkte vriesruimte in de horeca. Door het direct ovenvers invriezen en de luchtdichte verpakking zijn de bake-off producten in […]

Top Bakkers, de overkoepelende organisatie van ambachtelijke bakkers die met name op de buitenhuishoudelijke markt opereert, introduceert een nieuw concept: ‘Top Bakkers slim verpakt’. Zes bake-off broodsoorten in kleine portiezakken. Hiermee wordt tegemoetgekomen aan de soms beperkte vriesruimte in de horeca. Door het direct ovenvers invriezen en de luchtdichte verpakking zijn de bake-off producten in optimale conditie. De houdbaarheid na het dagvers uitleveren is ten minste vier dagen. Diepgevroren levering is mogelijk. Voor deze kleinschalige verpakkingen heeft Top Bakkers in eerste instantie gekozen voor een beperkt assortiment: Petit pain wit ( acht stuks), Petit pain tarwe (acht), Petit pain meergranen (acht), Waldkornbollen (vier), Italiaanse bollen (vier) en Triangels meergranen (vier). Klanten van Top Bakkers krijgen ter kennismaking een introductiepakket.

Voor informatie: Top Bakkers, Apeldoorn. Tel. (055) 549 34 57.

Reageer op dit artikel