nieuws

Knijpkanjers

Horeca

Gouda’s Glorie heeft het complete knijpflessen assortiment in een nieuw jasje gestoken. De flessen zijn voortaan standaard voorzien van een gebruiksvriendelijke dop en een hygienische seal. Daarbij is de inhoud van de fles vergroot van 750 ml naar 850 ml. Bovendien is het assortiment uitgebreid met een nieuwe sausvariant: de Hollandse Cocktailsaus. Deze Hollandse Cocktailsaus […]

Gouda’s Glorie heeft het complete knijpflessen assortiment in een nieuw jasje gestoken. De flessen zijn voortaan standaard voorzien van een gebruiksvriendelijke dop en een hygienische seal. Daarbij is de inhoud van de fles vergroot van 750 ml naar 850 ml. Bovendien is het assortiment uitgebreid met een nieuwe sausvariant: de Hollandse Cocktailsaus. Deze Hollandse Cocktailsaus is een volle romige saus, bereid met echte whisky en perfect om van uw cocktail, vlees, vis of kip een ware traktatie te maken.
Informatie: Van Dijk Food Products BV, Lopik, tel. (0348) 55 88 11 of info@vandijkfood.nl

Reageer op dit artikel