nieuws

Knijpkanjers

Horeca

De knijpflessen zijn in een nieuw jasje gestoken en voortaan standaard voorzien van een gebruiksvriendelijke dop en een hygiënische seal. Daarbij is de inhoud van de fles vergroot van 750 ml. naar 850 ml. Ook komt Gouda’s Glorie met een nieuwe sausvariant; de Hollandse Cocktailsaus. Een volle romige saus, bereid met echte whisky te gebruiken […]

Knijpkanjers

De knijpflessen zijn in een nieuw jasje gestoken en voortaan standaard voorzien van een gebruiksvriendelijke dop en een hygiënische seal. Daarbij is de inhoud van de fles vergroot van 750 ml. naar 850 ml.

Ook komt Gouda’s Glorie met een nieuwe sausvariant; de Hollandse Cocktailsaus. Een volle romige saus, bereid met echte whisky te gebruiken voor cocktails, vlees, vis of kip.

Deze Gouda’s Glorie Knijpkanjers zijn bij uw groothandel verkrijgbaar.Voor informatie: Van Dijk Food Products B.V., Lopik. Tel: (0348) 55 88 11

Reageer op dit artikel