nieuws

KNVB voor tien jaar verder met Eurest

Horeca

Vlak voor Kerst tekenden de Koninklijke Nederlandse Voetbal Bond (KNVB) en Eurest Horeca een contract dat beide partijen voor tien jaar aan elkaar verbindt. Hiermee verlengt Eurest Horeca, sectormerk van de Compass Group, de al jaren bestaande samenwerking met de voetbalbond. Wederom is de cateraar hiermee ook verantwoordelijk voor de totale exploitatie van KNVB Hotel, Sport- & Zalenaccommodatie in Zeist.

KNVB voor tien jaar verder met Eurest

KNVB Hotel, Sport- en Zalenaccommodatie, is een multifunctionele plek waar zowel zakelijke als sportieve bijeenkomsten worden georganiseerd. Het complex heeft een totale capaciteit van 2500 personen. Op het KNVB-complex in de Zeister bossen zijn 16 zalen, 28 hotelkamers, een à la carte restaurant en uiteraard allerlei sportfaciliteiten te vinden. Alle horeca- en catering-activiteiten zijn dus ook de komende tien jaar weer in handen van Eurest Horeca, dat al sinds 1994 samenwerkt met de KNVB.

Reageer op dit artikel