nieuws

Koffiebonbons

Horeca

Unlimited Delicious is gespecialiseerd in het ontwikkelen van exclusieve bonbons. Eigenaar Kees Raat van dit Amsterdamse bedrijf vond de koffie van The Golden Coffee Box zo lekker, dat hij er bonbons van is gaan maken. Het eerste type is nu klaar. Hierin is Java-koffie verwerkt.Raat: ‘De koffiebonen komen uit Java, terwijl de chocolade die we […]

Unlimited Delicious is gespecialiseerd in het ontwikkelen van exclusieve bonbons. Eigenaar Kees Raat van dit Amsterdamse bedrijf vond de koffie van The Golden Coffee Box zo lekker, dat hij er bonbons van is gaan maken. Het eerste type is nu klaar. Hierin is Java-koffie verwerkt.Raat: ‘De koffiebonen komen uit Java, terwijl de chocolade die we erin verwerken uit Papoea-Nieuw-Guinea afkomstig is. Het herkomstgebied van de producten is dus gelijk, met als gevolg dat de smaak van de bonbons mooi in balans is.’ De Java-bonbon is er in puur en in melkchocolade. In de witte versie zit ook nog rum.
Voor de feestdagen komt er een lijn van zes pure chocoladerepen, ieder met een eigen karakter. De koffiebonen hiervoor komen o.a. uit Venezuela, Brazilië en Ecuador, terwijl de bonen voor de melkchocolade uit Ivoorkust gehaald worden. Voor de horeca is deze chocolade ook in kiloverpakkingen leverbaar.

Voor informatie: Unlimited Delicious, Amsterdam. Tel. (020) 622 48 29.

Reageer op dit artikel