nieuws

Koffiebranderij

Horeca

TIKTAK gaat Marianne Timmer ondersteunen op weg naar de Olympische Winterspelen 2002 in Salt Lake City en Marianne Timmer promoot de nieuwe huisstijl van TIKTAK in de buitenhuismarkt. Een voor de hand liggende samenwerking volgens TIKTAK, want beiden zijn Grunningers, koninklijk onderscheiden, professionals én Marianne houdt van koffie. Logisch. Informatie: TIKTAK bv, Groningen, tel. (050) […]

Koffiebranderij

TIKTAK gaat Marianne Timmer ondersteunen op weg naar de Olympische Winterspelen 2002 in Salt Lake City en Marianne Timmer promoot de nieuwe huisstijl van TIKTAK in de buitenhuismarkt. Een voor de hand liggende samenwerking volgens TIKTAK, want beiden zijn Grunningers, koninklijk onderscheiden, professionals én Marianne houdt van koffie. Logisch.

Informatie: TIKTAK bv, Groningen, tel. (050) 317 63 00 of info@tiktak-koffie.nl

Reageer op dit artikel