nieuws

Konings ijstoetje

Horeca

De oranje ijscoupe van Van Scheijndel IJs is gemaakt van abrikozenijs met viervruchtensaus, royale rozet topping en marsepeinen schildje. Hiermee geeft u een feestelijk tintje aan de trouwdag van Willem Alexander en Máxima, koninginnedag en bevrijdingsdag. Deze ijscoupe (130 ml) is per 12 stuks verkrijgbaar. Informatie: IJsfabriek van Scheijndel, Huissen, tel. (026) 325 90 39

De oranje ijscoupe van Van Scheijndel IJs is gemaakt van abrikozenijs met viervruchtensaus, royale rozet topping en marsepeinen schildje. Hiermee geeft u een feestelijk tintje aan de trouwdag van Willem Alexander en Máxima, koninginnedag en bevrijdingsdag. Deze ijscoupe (130 ml) is per 12 stuks verkrijgbaar. Informatie: IJsfabriek van Scheijndel, Huissen, tel. (026) 325 90 39

Reageer op dit artikel