nieuws

Koopjessite MissetMarkt.nl vernieuwd

Horeca

De website www.missetmarkt.nl is vernieuwd. De koopjessite van Misset Horeca heeft een nieuw uiterlijk gekregen. Daarnaast is de site gekoppeld aan een krant, die tijdens de vakbeurs Horecava uitkomt.

Koopjessite MissetMarkt.nl vernieuwd

De navigatie van Missetmarkt.nl is aangepast. Daarnaast beschikt de site sinds vandaag de functie ‘snel zoeken’, waarmee specifieke zoekmogelijkheden sneller tot het gewenste resultaat zorgen. Ook de kleurstelling van de site is aangepast.

Krant
Verder heeft de site een mogelijkheid om advertenties snel en eenvoudig door te plaatsen naar de Misset Markt Krant, een krant die op de Horecava verschijnt en een verzameling vormt van actuele aanbiedingen op www.missetmarkt.nl.

Zie ook:
Eenvoudig advertentie plaatsen op Misset Markt

Reageer op dit artikel