nieuws

Krokant Duits broodje

Horeca

De Duitse Bol 90 gram is een nieuw product binnen het Banquet d’Or-assortiment van Vandemoortele. Een lekker en krokant broodje. Het voordeel van deze Duitse bol is dat hij mooi groot is en daardoor makkelijk is te beleggen. Bijzonder geschikt voor ontbijtbuffetten en diverse lunchgerechten in het eetcafé, broodjeszaak en restaurant. De diepgevroren Duitse bol […]

De Duitse Bol 90 gram is een nieuw product binnen het Banquet d’Or-assortiment van Vandemoortele.
Een lekker en krokant broodje. Het voordeel van deze Duitse bol is dat hij mooi groot is en daardoor makkelijk is te beleggen. Bijzonder geschikt voor ontbijtbuffetten en diverse lunchgerechten in het eetcafé, broodjeszaak en restaurant.
De diepgevroren Duitse bol is na een ontdooitijd van 10 minuten, bij 220 graden gedurende 10-15 minuten in de oven af te bakken. De Duitse Bol is verkrijgbaar in een doos waarin 60 stuks (5,4 kilo).

Informatie: Vandemoortele, Roosendaal, tel. (0165) 52 37 50.

Reageer op dit artikel