nieuws

Kruidige gehaktballetjes

Horeca

Buitenhuis Snacks presenteert onder de naam gehakballetjes à la minute zes fijngekruide gehaktballetjes in drie sauzen, te weten saté-, zoetzure- en ketjapsaus. Deze kant-en-klare magnetron mini’s zijn per zes geportioneerd op een schaaltje, voorzien van een dekseltje. De bereiding is daarom snel en eenvoudig. Ze zijn direct vanuit de vriezer in de magnetron te bereiden. […]

Buitenhuis Snacks presenteert onder de naam gehakballetjes à la minute zes fijngekruide gehaktballetjes in drie sauzen, te weten saté-, zoetzure- en ketjapsaus. Deze kant-en-klare magnetron mini’s zijn per zes geportioneerd op een schaaltje, voorzien van een dekseltje. De bereiding is daarom snel en eenvoudig. Ze zijn direct vanuit de vriezer in de magnetron te bereiden.

Deze gehaktballetjes bieden uitkomst op die locaties waar uitsluitend een magnetron aanwezig is of voor in de uurtjes dat de frituur uit staat.

Informatie: Buitenhuis Snacks, Wijk bij Duurstede, tel. (0343) 59 66 66

Reageer op dit artikel