nieuws

La Tretterie in vlammen op

Horeca

Een felle, uitslaande brand heeft catering- en traiteurbedrijf La Tretterie in het West-Brabantse Etten-Leur volledig in de as gelegd. De eigenaar schat de schade voorlopig op 1,5 à 2 miljoen euro. La Tretterie verzorgt dagelijks maaltijden voor verpleeg- en verzorgingstehuizen.

De brandweer, die met groot materieel was uitgerukt, slaagde er niet in het vuur te bedwingen. Het pand en de inventaris zijn dan ook verloren gegaan. Bij het blussen van de brand werden in totaal dertig brandweerlieden ingezet.

Hoewel naar de exacte oorzaak van de brand nog een onderzoek moet worden ingesteld, vermoedt de politie dat er storing in de compressorruimte is opgetreden.

De brandweer, die met groot materieel was uitgerukt, slaagde er niet in het vuur te bedwingen. Het pand en de inventaris zijn dan ook verloren gegaan. Bij het blussen van de brand werden in totaal dertig brandweerlieden ingezet.

Hoewel naar de exacte oorzaak van de brand nog een onderzoek moet worden ingesteld, vermoedt de politie dat er storing in de compressorruimte is opgetreden.

Reageer op dit artikel