nieuws

Laatste actie voor slachtoffers cafébrand

Horeca

De Limburgse ‘Stichting help slachtoffers Volendam-Kerkrade’ sluit haar actie zaterdag 12 mei af met een benefietrevue waar onder anderen oud-Catsvoorman Piet Veerman optreedt. Het totale bedrag dat door verscheidene acties in Limburg is ingezameld wordt dan overgemaakt voor de slachtoffers van de cafébrand in Volendam.

Hoeveel geld er inmiddels is ingezameld wil organisator Frenk Hermans nog niet zeggen. Het geld is de afgelopen maanden opgehaald via collectes op onder andere weekmarkten en tijdens de voetbalwedstrijd Roda JC – Sparta. Ook kwamen uit de regio verscheidene donaties bij de stichting binnen, aldus Hermans.
De laatste actie is zaterdag 12 mei tijdens de benefietrevue in de Eijgelshoven in Kerkrade. Naast de Volendamse zanger Veerman treden ook tal van Limburgse artiesten op als Taai Taai, de Trompet Stars, Angelina en partyband Courage.

Reageer op dit artikel