nieuws

Landal troeft Center Parcs af

Horeca

Landal GreenParks is voor consumenten de nummer één onder vakantieparken. Dat blijkt uit rapportcijfers op de onafhankelijke vakantiesite Vakantiewijzer.nl. Over het algemeen zijn consumenten tevreden over hun verblijf in vakantieparken in Nederland en daarbuiten.

Nummer één Landal wordt gevolgd door Center Parcs en Roompot. Hogenboom staat vierde en Euroase Parcs vijfde. Het beste park is het fonkelnieuwe Landal Dwergter Sand in het Duitse Molbergen, net over de grens bij Groningen. Dit park werd gewaardeerd met het gemiddeld rapportcijfer 9,3.

Het beste vakantiepark in ons land is het Zeeuwse Noordzee Residence De Banjaard in Kamperland. Dit park wordt gemiddeld gewaardeerd met een 9,1. Het totale gemiddelde van alle vakantieparken in ons land is 7,5.

Op Vakantiewijzer.nl kunnen consumenten hotels, appartementen, vakantieparken en campings beoordelen. De site, met jaarlijks zo’n vijf miljoen bezoekers, wordt door consumenten vaak geraadpleegd tijdens het oriënteren op een accommodatie. De reissite heeft meer dan 53.000 vakantieaccommodaties online staan en beschikt over meer dan 150.000 beoordelingen.

Reageer op dit artikel