nieuws

Landgoed Groenhoven trekt kok Vermeer aan

Horeca

Tjeerd Warring van de tweehonderd jaar oude villa Landgoed Groenhoven in Bruchem schuift zijn ambities niet onder stoelen of banken. ‘Restaurant Landgoed Groenhoven is klaar om nummer één van Gelderland te worden’. Naast toetreding tot Euro-Toques en Châteaux et Résidences Gastronomiques moet vooral het aantrekken van een nieuwe chef-kok de aspiraties gestalte geven.

Landgoed Groenhoven trekt kok Vermeer aan

De aanwinst van chef-kok Mohammed Elharouchi staat centraal in de nieuw ingeslagen weg van het horecabedrijf bij de A2 nabij Zaltbommel. Elharouchi werkte in het verleden in de keuken van het Amstelhotel in de hoofdstad en was de laatste drie jaar sous-chef in het Amsterdamse tweesterrenrestaurant Vermeer.

‘We willen de puntjes op de i zetten’, meldt eigenaar Tjeerd Warring. ‘Ons streven is de beste van Gelderland te zijn. Met de komst van Mohammed is daarin een belangrijke stap gezet. Verder gaan we op detailniveau verbeteringen aanbrengen zoals het aanpassen van bestek, het optimaliseren van de bediening en het verbeteren van de inkoop.’

Reageer op dit artikel