nieuws

Lauwe vliegtuigmaaltijden passé

Horeca

Het is gedaan met de lauwe hap in vliegtuigen. Althans, als het aan het TechDigest ligt. Het Britse bedrijf heeft een systeem bedacht waarmee vliegtuigmaaltijden altijd op de exact juiste temperatuur worden geserveerd.

Lauwe vliegtuigmaaltijden passé

Dat meldt MeatandMeal.nl. Het gaat om een nieuw ontworpen dienblad daarin een verwarmer en koeler zit. Zo kan de vliegtuigcateraar de maaltijd op de juiste temperatuur uitserveren en kan de passagier de temperatuur eventueel bijstellen.

Volgens de bedenkers van TechDigest is het systeem keer op keer te gebruiken. Daarmee lijkt een droom voor de ‘frequent flyer’ uit te komen. De passagier hoeft alleen even voor de vlucht aan te geven wanneer hij wil eten. De vliegtuigcateraar doet de rest.

Reageer op dit artikel